Trajtim me bimë mjeksore

Publikuar më: 28-02-2013
Trajtim me bimë mjeksore

Për të trajtuar dhe rigjeneruar lëkuren tuaj në një mënyrë të shpejtë dhe efikase ju këshillojmë të përdorni trajtimin me bimë mjeksore. Vendosni dy lugë kamomili të mëdha ose dy bustina kamomil në një tas me ujë të vale mbi sobë. Hidhni 5 filxhana ujë të nxehtë bustinave dhe mbyloni tasin me peshqir që të mos humbasë esenca. Mos e lini peshqirin të laget në ujë, mbajeni siper lëngut që të marrë avull të pakten 5 minuta.

Hiqni peshqirin nga tasi dhe vendosni fytyren mbi tas duke e mbajtuar larg ajrit të nxehtë aq sa mund të duroni. Hidhni peshqirin rreth kokës që ajri të bjerë vetëm mbi fytyrë, dhe jo të humbasë. Qëndroni ashtu për 5 minuta dhe shperlani fytyren me ujë të freskët. Po kështu bëni dhe me pjesën tjetër të çajit që ka ngelur mjafton të përsërisni proçeduren. (ModeandMakeUp.com)