Si të lidhni shallin

Shalli është aksesori perfekt për çdo veshje, por shpesh ju ndodh të dini vetem disa modele të thjeshta se si t’a rregulloni atë. Sot kemi vendosur t’ju sugjerojmë disa modele të cilat do t’ju ndihmojnë të ndryshoni sadopak atë lidhjen klasike të shallit, që tashmë besoj është bërë dhe monotone.

Mjafton që të keni pak durim, si dhe të merrni disa nga shembujt që do ju paraqesim më poshtë. Një lidhje apo ndryshim modeli në shallin tuaj është një detaj i vogël, ndoshta dhe jo shumë i rëndësishem për ju, por që mund të bëjë ndryshimin total për pamjen tuaj në një ditë. Asnjëherë mos neglizhoni kujdesin ndaj vetëvetes, sepse detajet e vogla janë shumë më interesante për t’u vënë re.

shalli (1) shalli (2) shalli (3) shalli (4) shalli (5) shalli (6) shalli (7) shalli (8) shalli (9) (ModeandMakeUp.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>