Modele të mrekullueshme për flokë të shkurtra

Edhe pse është dimër flokët e shkurtër janë një hit i vërtetë në këtë sezon. Një femër me flokë të të shkurtra është shume elegante dhe tërheqëse.

Sot kemi mbledhur për ju disa nga trendet më të fundit të këtij modeli flokësh. Është e vështirë të rrezikosh kaq shumë, një ndryshim total kjo është ajo çfarë ju nevojitet.

Për t’ju bindur se me të vërtetë kemi të drejtë mund të shikoni fotot e mëposhtme:

 

(ModeandMakeUp.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>