Modele për flokët me gjatësi mesatare

Flokët me gjatësi mesatare janë komodë dhe pothuajse të përshtatshëm për çdo formë të fytyrës. Në këtë set fotografik do të keni mundësinë të zbuloni se cilat janë modelet e flokëve që ju shkojnë atyre femrave që e kanë fytyrën pak të gjatë, si dhe do mësojnë disa sekrete kyçe rreth stilimit të flokëve.
Dëshironi të eksperimentoni me lookun tuaj, por nuk keni inspirimin e duhur? Ky set fotografik me modele të mrekullueshme do të jetë zgjidhja e duhur për ju.

Flokë të shkurtër, të fryrë me difuzor, të drejtuar me piaster, ose të kthyer pak me forma, dhe kaçurrela, janë disa nga modelet mahnitëse të këtij seti fotografik. Duke qënë se gjatësia e flokëve është fikse, ju do mund të eksperimentoni me to, me modele nga më të ndryshmet, dhe në fund rezultati do jetë i mrekullueshem. Atëherë, vajza çfarë po prisni që të eksperimentoni me këto modele dhe të krijoni stilin tuaj unik.

(ModeandMakeUp.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>