Modele flokësh me gjatësi mesatare dhe baluke

Modelet e flokeve (1)Nëse nuk i keni flokët shumë të gjata atëherë zgjidhja më e mirë është t’i prisni ato me një model të thjeshtë por shumë në modë.

Modeli më i preferuar për momentin, janë flokët me gjatësi mesatare dh baluke. Ky model flokësh nuk hyn tek modeli i flokëve të shkurtër.

Është model i këndshëm dhe shumë elegant, duke ju dhënë ju mundësinë ta ndryshoni sa herë që dëshironi.

Ju ftojmë të ndiqni fotogalerinë dhe do të kuptoni se sa e thjeshtë është kujdesi ndaj flokëve me një model të tillë.

 

Modelet e flokeve (2) Modelet e flokeve (3) Modelet e flokeve (4) Modelet e flokeve (5) Modelet e flokeve (6) Modelet e flokeve (7) Modelet e flokeve (8)  Modelet e flokeve (10) Modelet e flokeve (11) Modelet e flokeve (12) Modelet e flokeve (13) Modelet e flokeve (14) (ModeandMakeUp.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>