Maskë me vezë për fytyrën

Publikuar më: 29-12-2012
Maskë me vezë për fytyrën

E hedh në një enë te verdhën e vezës, e përzien, e përhap në lëkurë dhe e mban për  5 minuta.
Më pas e shpërlan fytyrën me ujë të ftohtë.

E verdha e vezës eshte tëpër ushqyese dhe natyrisht është natyrale. E bardha e vezës gjithashtu mund të përdoret si maskë, por më tepër vlen si maskë për zvogëlimin e poreve.

Kjo maskë përhapet në fytyrë, lihet 2-3 minuta. Në fund shpërlarja bëhet me ujë te ftohtë.

Këshillohet një herë në dy javë.  Përpiquni që gjithmonë të shpërlani fytyrën me ujë të ftohtë
sepse uji i ftohtë tërheq nga jashtë muskujt e lekurës dhe minimizon dukjen e rrudhave. (ModeandMakeUp.com)