Koleksioni i këpucëve “Zannoti” Vjeshtë/Dimër, 2012-2013

Publikuar më: 27-07-2012
Koleksioni i këpucëve “Zannoti” Vjeshtë/Dimër, 2012-2013

Giuseppe Zannoti është një nga markat lidër në industrinë e këpucëve, ky fakt shpjegon dhe arsyen pse preferohet shumë nga personazhet e famshëm. Koleksioni i fundit i prezantuar nga kjo markë vërtetoi që është një nga më të mrekullueshmit që kemi shikuar deri më tani.

Ky koleksion përmban këpucë elegante dhe të bukura, me stile të ndryshme. Këpucë me taka të larta, me bazament të lartë ose sandale të thjeshta dhe elegante, çizme të zeza, të gjata, këpucë vetëm me pjesën e parme me takë, do t’ju bëjnë të dukeni shumë e bukur. Këpucët janë të ngjyrave të ndryshme të cilat mund të përshtaten lehtësisht me të gjitha veshjet e garderobes tuaj. (ModeandMakeup.com)