Këshilla të vlefshme për gratë shtatëzëna në tremujorin e parë

Publikuar më: 21-01-2013
Këshilla të vlefshme për gratë shtatëzëna në tremujorin e parë

Pusho sa më shumë që mundesh dhe fli kurdo që mundesh. Të pushosh më shumë të ndihmon të zëvëndesosh mungesën e gjumit që mund të shkaktojë keqësimin e simptomeve tua.
    
Hidratohu (pi uje dhe lëngje), por bëje këtëgjatë ditës shmang lëngjet vonë pasdite kështu që  shkurtoni numrin e vizitave në banjo gjatë natës.

Lufto ndjenjnn e vjelljns me biskota dhe meze të lehta. Ha shpesh dhe në sasi te vogla që të parandalosh të kesh atë ndjenje nga stomaku bosh.

Fli në anën e majtë sa më shumë që mundesh. Kjo është pozicioni më i mirë për qarkullim të mirë. Merr ca jastek më shumë per ti futur në mes te gjunjëve apo edhe nën barkun tuaj qe te ndihesh më rehat.

Blej një dritë nate me ndriqim të vogël kështu që nuk do të kesh nevojë të ndezësh dritën dhe ta zgjosh veten plotesisht.

Provo të shkosh në shtrat gjithmonë në të njëjtin orar çdo natë. Bëj gjumë të shkurtër gjatë ditës. Nëse je e lodhur ateherë shko e fli, trupi juaj po ju tregon diçka. (ModeandMakeUp.com)