Fustanet e prezantuar në tapetin e kuq në “Golden Globes 2013”

NGolden Globe (1)a kan befasuar momentet e tapetit të kuq, disa minuta pak para se të fillonte evenimenti më i rëndësishem i vitit “Golden Glob, 2013”. Që në këto momente fillon beteja e vertetë midis personazheve të famshëm dhe paraqitjes së tyre. Shikoni fustanet më atraktive që janë prezantuar në tapetin e kuq dhe zgjidhni të preferuarin tuaj.

Jennifer Lopz, Megan Fox dhe Nicole Richie kanë ditur me të vertetë të bëjnë një zgjedhje unike, pasi prezantimi i tyre ka qënë me të vertetë dinjitoz. Jesica Alba, Jenifer Lawrence, Kate Hudson, Eva Longoria, Taylor Swift, janë prezantuar me veshje elegante, fustane shumë trendy të cilat janë krijuar posaçerisht nga markat më të famshme në boten e dizenjimit dhe stilimit. Fustanet nga emra të njohur, çdo çantë, këpucë dhe aksesorë sërish pjesë e koleksioneve më të nxehta të sezonit dhe normalisht më të bukurat. Golden Globe (3)  Golden Globe (2) Golden Globe (3) Golden Globe (4) Golden Globe (5)(ModeandMakeUp.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>