Flokë të shkurter, tendenca e 2013

Modele (5)Për të gjitha ato që pelqejnë prerjen e shkurter, modelet e flokëve 2013 janë  interpretuar për ju nga hairstylists më të rëndësishem. 
Keni vendosur për një prerje të shkurter për flokët tuaj? Vera ju ka tharë flokët dhe e vetmja mënyre është që t’i prisni ato? Të rejat e 2013 në fushen e “short hairstyle’ do t’ju japin disa ide.Fjalët vijnë nga hairstylist me fame internacionale.

Jean Lois David: energjia takon elegancen me një model i cili ka shumë mënyra për t’a mbajtur, për ato që çdo mëngjes kanë dëshire të keni një look ndryshe. Për Frank Provost, embëlsia është karakteristike për këtë sezon. Prerje klasike, të thjeshta dhe shumë femërore. Sipas Saint Algue, vjeshta e 2013 prezanton një kthim në femren delikate, në të gjitha gjatësitë. Prerje me efekt natyral dhe të lehta.

Modele (1) Hair Magazine Awards 2009: Arrivals Modele (2) Modele (3) Modele (4)  Modele (6) Modele (7) Modele (8) Victoria Beckham Presents Jeans Collection In Duesseldorf Modele (10) Modele (11) (ModeandMakeUp.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>