Flokë me onde të mëdha

Publikuar më: 08-11-2012
Flokë me onde të mëdha

Keni dëshirë të keni flokë me onde të mrekullueshme?

Me pak mundim mund t'ja arrini të keni një model perfekt. Mos harroni që është shumë e rëndësishme të dukeni sa më natyrale dhe sa më të thjeshta.  Për të mësuar se si mund t'a realizoni këtë model flokësh ju sygjerojmë të shikoni video tutorialin i cili hap pas hapit ju mëson se si të arrini këtë pamje perfekte.

(ModeandMakeup.com)