Arti i pedikyrës. Dizajne të reja

Rifreskoni pamjen e thonjëve tuaj me dizajnet më të reja, të cilat ne kemi vendosur t’ju sugjerojmë me anë të setit fotografik. Nësë ju ka munguar frymëzimi se si të eksperimentoni me pamjen e thonjëve tuaj, seti fotografik ka disa dizenjo të mrekullueshme të cilat do t’ju befasojnë.

Kur është fjala për pedikyrën tuaj, mundësitë janë të pafundme ka modele të cilat duhet ndihma e një profesionisteje për t’i realizuar, por ka modele të cilat fare lehtë mund t’i realizoni në shtëpinë tuaj pa ndihmën e ndonjë personi të dytë, mjafton që të keni mjetet e duhura. Nësë po kërkoni dizajnin e përshtatshëm për thonjët tuaj, duke ju përshtatur tendencave të reja, atëherë ju këshillojmë të merrni guximin dhe të eksperimentoni me dizajnet e paraqitura më poshtë.

  (ModeandMakeUp.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>